CASO aparat za kuvanje jaja, E7 srebrni

SIFRA : B2770

Elektronski aparat od nerdajuceg celika za kuvanje jaja (do 7 komada). Nelepljiva posuda za kuvanje. 13 nivoa kuvanja, elektronski kontrolisano. Indikator svetlo sa ON-OFF prekidacem. Zvucni signal. Šolja za merenje. Montažni nosac za jaja. Snaga 400W.
CASO Braukmann GmbH
NA LAGERU
SKU
B2770
3.890,00  RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brend CASO Braukmann GmbH
Opis Elektronski aparat od nerdajuceg celika za kuvanje jaja (do 7 komada). Nelepljiva posuda za kuvanje. 13 nivoa kuvanja, elektronski kontrolisano. Indikator svetlo sa ON-OFF prekidacem. Zvucni signal. Šolja za merenje. Montažni nosac za jaja. Snaga 400W.
350W

Snaga

Čelik

Materijal kućišta

7

Jaja

15min.

Tajmer

CASO aparat za kuvanje jaja E7

Zdravija ishrana


CASO E7 aparat za kuvanje jaja je veoma praktičan i poželjan u svakom domaćinstvu koje teži zdravoj ishrani. Omogućava pripremu do 7 jaja, savršeno kuvanih na nekom od 13 različitih nivoa pripreme. Sistem pruža opciju elektronske kontrole kuvanja, poseduje indikator svetlo sa ON-OFF prekidačem.

CASO aparat za kuvanje jaja E7

Brza priprema


Osim toga, aparat CASO E7 će vas zvučnim signalom obavestiti kada je obrok spreman. Dobićete i šolju za merenje količine vode kao i iglu za bušenje rupe u jajetu uz čiju će pomoć vaša jaja biti savršeno skuvana uz minimalan trud. Uživajte u zdravom i brzo pripremljenom zalogaju svakog dana.

Write Your Own Review
You're reviewing:CASO aparat za kuvanje jaja, E7 srebrni
Preporučujemo da pogledate
©Copyright 2019 ReproMarket. Sva prava zadržana. Powered by SmartWeb.