CASO Rashladna vitrina za vina WineDuett 12

SIFRA : B620

Visoko kvalitetni dvozonski frižider za vina. Dimenzije: 345x525x510. Dve zone, svaka sa 6 boca belog i crnog vina (sa standardnim bocama do visine od 310 mm). Temperatura za svaku zonu je pojedinacno podesiva od 7°C - 18°C. Tehnologija malih vibracija daje vinu potreban odmor. Plavi LED displej temperature za svaku zonu. Plavo LED osvetljenje enterijera može da se menja. Drveno dno može da se skida. Ram vrata od nerdajuceg celika sa staklenim umetkom. Dva sistema za hladenje. Veoma tih rad. Snaga 140W. Godišnja potrošnja 183 kWh/a / Klasa B.
CASO Braukmann GmbH
NA LAGERU
SKU
B620
31.990,00  RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brend CASO Braukmann GmbH
Opis Visoko kvalitetni dvozonski frižider za vina. Dimenzije: 345x525x510. Dve zone, svaka sa 6 boca belog i crnog vina (sa standardnim bocama do visine od 310 mm). Temperatura za svaku zonu je pojedinacno podesiva od 7°C - 18°C. Tehnologija malih vibracija daje vinu potreban odmor. Plavi LED displej temperature za svaku zonu. Plavo LED osvetljenje enterijera može da se menja. Drveno dno može da se skida. Ram vrata od nerdajuceg celika sa staklenim umetkom. Dva sistema za hladenje. Veoma tih rad. Snaga 140W. Godišnja potrošnja 183 kWh/a / Klasa B.
12

Boca za skladištenje

7-18°C

Podesiva temperatura

140W

Snaga

Crna/Metalik

Boja

CASO rashladna vitrina za vina WineDuett 12

Nečujno hlađenje


WineDuett 12 obezbeđuje mir koji je vašem vinu potreban za skladištenje. Pića kao što su šampanjac, limunada, pivo ili voda, takođe se mogu čuvati u rashladnoj vitrini. LED svetla pružaju odličnu atmosferu u okruženjima sa slabijim osvetljenjem.

CASO rashladna vitrina za vina WineDuett 12

Dve temperaturne zone


WineDuett 12 poseduje dve temperaturne zone koje su idealne za istovremeno skladištenje belog i crvenog vina. Temperatura je podesiva po zoni i vitrina pruža plavi LED prikaz stvarne temperature.


Write Your Own Review
You're reviewing:CASO Rashladna vitrina za vina WineDuett 12
©Copyright 2019 ReproMarket. Sva prava zadržana. Powered by SmartWeb.