Samsung Buds Live BT slusalice, mystic bronze

Samsung Buds Live Bluetooth slusalice u misticno bronzanoj boji imaju prepoznatljiv dizajn i ergonomski oblik koji cini da savrseno leze u uhu, kao i vrha koji je dostupan u dve velicine. Po prvi put dostupna je opcija aktivnog poništavanja buke (ANC) za otvoreni tip kod pravih Galaxy bežicnih slušalica, iako namenjena eliminisanju okolne buke, propušta one prave i važne zvuke. Kombinacija zvucnika od 12mm sa AKG zvukom daje sveobuhvatni zvuk, a veliki drajver i bass duct tehnologija zaslužni su za dubok bas. Poseduju integrisanu Spotify uslugu za slusanje muzike, kao i Bixby pomocnik za lakse upravljanje telefonom koji vodi racuna o tvojim pozivima, podešava jacinu tona i proverava vremensku prognozu dok si ti u pokretu. Ima 3 ugradjena mikrofona i Voice Pickup za poboljsan kvalitet zvuka. Baterija traje do 6h slusanja ili 21h uz kutiju sa punjacem. Bluetooth verzija 5.0, masa slusalica je 5,6 g.
SM-R180-NZN
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R180-NZN
22.999,36 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Samsung Buds Live Bluetooth slusalice u misticno bronzanoj boji imaju prepoznatljiv dizajn i ergonomski oblik koji cini da savrseno leze u uhu, kao i vrha koji je dostupan u dve velicine. Po prvi put dostupna je opcija aktivnog poništavanja buke (ANC) za otvoreni tip kod pravih Galaxy bežicnih slušalica, iako namenjena eliminisanju okolne buke, propušta one prave i važne zvuke. Kombinacija zvucnika od 12mm sa AKG zvukom daje sveobuhvatni zvuk, a veliki drajver i bass duct tehnologija zaslužni su za dubok bas. Poseduju integrisanu Spotify uslugu za slusanje muzike, kao i Bixby pomocnik za lakse upravljanje telefonom koji vodi racuna o tvojim pozivima, podešava jacinu tona i proverava vremensku prognozu dok si ti u pokretu. Ima 3 ugradjena mikrofona i Voice Pickup za poboljsan kvalitet zvuka. Baterija traje do 6h slusanja ili 21h uz kutiju sa punjacem. Bluetooth verzija 5.0, masa slusalica je 5,6 g.
6 h

Tipično trajanje baterije

Bluetooth

Povezivanje

5.6 g

Masa slušalica

Bronzana

Boja

Samsung Galaxy Buds Live slusalice

Nastavi da slušaš


Nove Samsung Galaxy Buds Live slušalice prepoznatljivog i ergonomskog dizajna u mistično crnoj boji. Po prvi put dostupna je opcija aktivnog poništavanja buke (ANC) za otvoreni tip kod pravih Galaxy bežicnih slušalica, iako namenjena eliminisanju okolne buke, propušta one prave i važne zvuke. Ima 3 ugrađena mikrofona i Voice Pickup za poboljšan kvalitet zvuka.

UL Potvrda za smanjenje pozadinske buke

*Aktivno poništavanje buke (ANC) na Galaxy Buds Live slušalicama je dobitnik UL Potvrde za smanjenje pozadinske buke za 97% u niskofrekventnom opsegu.

Samsung Galaxy Buds Live slusalice

Poveži se lakše


Kombinacija zvučnika od 12mm sa AKG zvukom i ergonomskog dizajna Galaxy Buds Live slušalica daje sveobuhvatni zvuk, a veliki drajver i bass duct tehnologija zahvaljujući kojoj vazduh prolazi tako da zvuk dopire potpuno neprimetno, zaslužni su za dubok bas. Poseduju integrisanu Spotify uslugu za slušanje muzike, kao i Bixby pomoćnik za lakše upravljanje telefonom koji vodi računa o tvojim pozivima, podešava jačinu tona i proverava vremensku prognozu dok si ti u pokretu.

Preporučujemo da pogledate
 1. Samsung Galaxy SmartTag+ crni
  Samsung Galaxy SmartTag+ crni
  8.993,49 RSD
 2. iPhone 4/4S prednja i zadnja zastitna folija
  iPhone 4/4S prednja i zadnja zastitna folija
  788,27 RSD
 3. 108551 iPhone 4 4S maska za telefon SHINY crna
  iPhone 4/4S maska za telefon SHINY, crna
  723,93 RSD
 4. Samsung olovka Stylus Pen
  Samsung olovka Stylus Pen
  4.999,42 RSD
 5. Bezicni Indukcioni punjac za smart tel BasicPro 1A
  Bezicni Indukcioni punjac za smart tel BasicPro 1A
  5.020,52 RSD
 6. Samsung S View maska za A32, bela
  Samsung S View maska za A32, bela
  4.999,75 RSD
 7. Samsung kozna maska za S21+, crna
  Samsung kozna maska za S21+, crna
  5.999,78 RSD
 8. 183284 kucni punjac brzi PD Qualcomm 18W crni
  Kucni punjac brzi PD/Qualcomm, 18W crni
  2.369,68 RSD
© ReproMarket 2021. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.