Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice crne

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvucnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka. Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagodavaj jacinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje licne komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u cak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje. Crne su boje.
SM-R175-NZK
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R175-NZK
17.999,57 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvucnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka. Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagodavaj jacinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje licne komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u cak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje. Crne su boje.
Da

Futrola za nošenje i punjenje

Da

Mikrofon

11 + 22h

Vreme trajanja baterije

Crna

Boja

Samsung Galaxy Buds+ crne slušalice

Kvalitetan AKG zvuk


Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slušalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvučnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka.

Samsung Galaxy Buds+ crne slušalice

Dugo trajanje baterije


Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagođavaj jačinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje lične komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u čak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje.

Preporučujemo da pogledate
 1. Samsung Galaxy SmartTag+ crni
  Samsung Galaxy SmartTag+ crni
  8.993,49 RSD
 2. iPhone 4/4S prednja i zadnja zastitna folija
  iPhone 4/4S prednja i zadnja zastitna folija
  788,27 RSD
 3. 108551 iPhone 4 4S maska za telefon SHINY crna
  iPhone 4/4S maska za telefon SHINY, crna
  723,93 RSD
 4. Samsung olovka Stylus Pen
  Samsung olovka Stylus Pen
  4.999,42 RSD
 5. Bezicni Indukcioni punjac za smart tel BasicPro 1A
  Bezicni Indukcioni punjac za smart tel BasicPro 1A
  5.020,52 RSD
 6. Samsung S View maska za A32, bela
  Samsung S View maska za A32, bela
  4.999,75 RSD
 7. Samsung kozna maska za S21+, crna
  Samsung kozna maska za S21+, crna
  5.999,78 RSD
 8. 183284 kucni punjac brzi PD Qualcomm 18W crni
  Kucni punjac brzi PD/Qualcomm, 18W crni
  2.369,68 RSD
© ReproMarket 2021. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.