Samsung Galaxy Buds2 BT slusalice, bela

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth slusalice, u beloj boji. Odlikuju ih dvosmerni dinamicki zvucnici sa dobro uravnotezenim AKG zvukom, mocan i dubok bas, tri mikrofona i ugradena jedinica za izdvajanje glasa korisnika, aktivno ponistavanje buke (ANC) do 98%, šest razlicitih podešavanja amplitudskog korektora, i drugo. Slusalice su udobne za nosenje i veoma lagane, a uz njih dolaze i tri velicine mekih, fleksibilnih, silikonskih zavrsetaka. Baterija omogucava 5h reprodukcije i dodatnih 15h u slucaju potpune napunjenosti. Odlicno se uparuju sa drugim Galaxy uredjajima i nude neometanu sinhronizaciju.
SM-R177-NZW
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R177-NZW
19.999,61 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth slusalice, u beloj boji. Odlikuju ih dvosmerni dinamicki zvucnici sa dobro uravnotezenim AKG zvukom, mocan i dubok bas, tri mikrofona i ugradena jedinica za izdvajanje glasa korisnika, aktivno ponistavanje buke (ANC) do 98%, šest razlicitih podešavanja amplitudskog korektora, i drugo. Slusalice su udobne za nosenje i veoma lagane, a uz njih dolaze i tri velicine mekih, fleksibilnih, silikonskih zavrsetaka. Baterija omogucava 5h reprodukcije i dodatnih 15h u slucaju potpune napunjenosti. Odlicno se uparuju sa drugim Galaxy uredjajima i nude neometanu sinhronizaciju.
v5.2

Bluetooth verzija

Do 98%

Aktivno poništavanje buke

(ANC)

5 sati

Tipično trajanje baterije

5.0 g

Masa slušalicaSamsung Galaxy Buds2

Uroni u sopstveni svet


Izgubi se u onome što voliš. Galaxy Buds2 otvaraju novi svet audio-iskustva uz dobro uravnotežen zvuk, neprikosnovenu udobnost nošenja, ANC i neometano povezivanje sa tvojim telefonom i satom. Jednostavnije kontrole i bolje povratne informacije održavaju tvoj fokus u toku treniranja, igranja igrica ili đuskanja uz muziku.

Samsung Galaxy Buds2

Tvoj svet koji zvuči baš kako treba


Uživaj u moćnom, dubokom basu i očisti visoke tonove pomoću dvosmernih dinamičkih zvučnika. Galaxy Buds2 pružaju dobro uravnoteženi kvalitet zvuka koji oplemenjuje svaki trenutak tvog audio-putovanja. Slušaj zvuk kao da si na samom mestu dešavanja.

Samsung Galaxy Buds2

Izostavi buku tokom razgovora


Tri mikrofona i ugrađena jedinica za izdvajanje glasa korisnika pomažu ti u postizanju jasnijih poziva, a rešenje zasnovano na mašinskom učenju filtrira nepoželjne zvuke, pa na bolji način možeš da podeliš svoj svet sa porodicom i prijateljima. Mali stepen protruzije maksimalno smanjuje uticaj vetra i čini spoljašnje pozive jasnijima.

Samsung Galaxy Buds2


Izaberi zvuk koji želiš da čuješ


Dva mikrofona detektuju ambijentalnu buku, a aktivno poništavanje buke blokira nepoželjni zvuk. Pozadinska buka može da se smanji do 98%, što ti omogućava da se potpuno uživiš u svoju muziku, igre, audio-knjige i omiljene podkaste.

Samsung Galaxy Buds2


Zvuci po tvom ukusu


Svako audio-iskustvo prilagođava se tvom ukusu uz Galaxy Buds2. Uz šest različitih podešavanja amplitudskog korektora, sigurno ćeš pronaći pravi zvuk za sebe.

Samsung Galaxy Buds2


Najlakše slušalice ikada napravljene


Galaxy Buds2 su lagane slušalice (5 g po slušalici), ali čvrsto prianjaju i zadržavaju muziku u ušima, čak i u slučaju najaktivnijeg načina života. Uz tri veličine mekih, fleksibilnih, silikonskih završetaka slušalica možeš da pronađeš svoj jedinstveni spoj i ostvariš najbolji ANC doživljaj. Pronađi svoj spoj pomoću menija “Earbud fit test” na Galaxy Wearable aplikaciji.

Samsung Galaxy Buds2


Pronađi svoj savršeni ton


Klasična grafitna boja. Besprekorna bela. Umirujuća maslinasta. Elegantna lavanda. Svaka slušalica ima moderan dizajn i odgovarajuće futrole koje su u skladu sa tvojim jedinstvenim ukusom. Zahvaljujući dizajnu ležišta velike kompatibilnosti, tvoje slušalice su na bezbednom, napunjene i lako se prenose.

Samsung Galaxy Buds2


Mnogo vremena za reprodukciju na bilo kojoj lokaciji


Bez obzira na to da li gledate svoje omiljene programe, puštate plejlistu ili uživate napolju, Galaxy Buds2 slušalice omogućavaju povezanost i udobnost tokom celog dana. Dugotrajna baterija omogućava 5 sati reprodukcije i dodatnih 15 u slučaju potpune napunjenosti.

Samsung Galaxy Buds2


Prebacivanje bez gubljenja ritma


Uz Automatsko prebacivanje, kretanje među Galaxy uređajima još je jednostavnije. Prebaci se sa gledanja filma na tabletu na puštanje muzike na Galaxy Watch4 satu, sve bez upotrebe ruku. Galaxy Watch4 podržava Quick Buds Control 8 funkciju, olakšavajući uključivanje ili isključivanje ANC, kao i proveru životnog veka baterije sa zgloba.

Samsung Galaxy Buds2
Preporučujemo da pogledate
 1. Hama stanica za punjenje 65W (2xPD USB-C, 2xUSB-A)
  Hama stanica za punjenje 65W (2xPD USB-C, 2xUSB-A)
  6.988,58 RSD
 2. Digitalni radio DR200BT, FM/DAB/DAB+/BT/baterije
  Digitalni radio DR200BT, FM/DAB/DAB+/BT/baterije
  12.416,79 RSD
 3. Samsung silikonska maska za Note 10+, bela
  Samsung silikonska maska za Note 10+, bela
  3.499,14 RSD
 4. USB-C slusalice+Mic za smartfon, Basic4Phone, crne
  USB-C slusalice+Mic za smartfon, Basic4Phone, crne
  1.486,10 RSD
 5. ACME CB1061W USB-C na Lightning iPhone, 1m beli
  ACME CB1061W USB-C na Lightning iPhone, 1m beli
  1.325,42 RSD
 6. SM-R177-NZG Samsung Galaxy Buds2 BT slusalice, maslinasta
  Samsung Galaxy Buds2 BT slusalice, maslinasta
  19.999,61 RSD
 7. SM-R177-NLV Samsung Galaxy Buds2 BT slusalice, lavanda
  Samsung Galaxy Buds2 BT slusalice, lavanda
  19.999,61 RSD
 8. SAMSUNG Silikonska maska Note 20, zelena
  SAMSUNG Silikonska maska Note 20, zelena
  2.999,99 RSD
© ReproMarket 2021. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.