Samsung Galaxy Watch 46mm BT srebrno/crni

Uredaj „Galaxy Watch“ je pametni sat koji može da analizira vaš obrazac rada vežbi, da upravlja vašim zdravljem i da vam omogucava da koristite razne prikladne aplikacije za obavljanje telefonskih poziva i reprodukovanje muzike. Zakretanjem okvira, možete brzo i jednostavno da pristupite prikladnim funkcijama. Takode možete da promenite izgled sata po svom ukusu. Povežite svoj uredaj „Galaxy Watch“ na mobilni uredaj da biste obogatili iskustvo korišcenja mobilnog uredaja, ili koristite uredaj „Galaxy Watch“ sam, bez povezivanja na mobilni uredaj.
SM-R800-NZS
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R800-NZS
39.999,00 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Uredaj „Galaxy Watch“ je pametni sat koji može da analizira vaš obrazac rada vežbi, da upravlja vašim zdravljem i da vam omogucava da koristite razne prikladne aplikacije za obavljanje telefonskih poziva i reprodukovanje muzike. Zakretanjem okvira, možete brzo i jednostavno da pristupite prikladnim funkcijama. Takode možete da promenite izgled sata po svom ukusu. Povežite svoj uredaj „Galaxy Watch“ na mobilni uredaj da biste obogatili iskustvo korišcenja mobilnog uredaja, ili koristite uredaj „Galaxy Watch“ sam, bez povezivanja na mobilni uredaj.

Nova definicija autentičnosti

Moj dan

1.3" (32.9mm)

Veličina glavnog ekrana

1.15GHz

Brzina CPU

Neka povezanost traje duže. Funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Galaxy Watch te povezuje sa okolnim svetom.

Dizajn

Nova definicija autentičnosti

Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.

*Dostupnost modela sata zavisi od zemlje.

Tvoj sat, tvoj izbor

Izrazi se pomoću sopstvenog sata Galaxy Watch. Izaberi Bluetooth ili nezavisan LTE model, veličine 42 mm (Ponoćno crna, Ruža zlatna) ili 46 mm (Srebrna). Upari ga sa prilagodljivom površinom sata koja će se savršeno uklopiti u tvoj životni stil.

*Veličina, boja i druge mogućnosti prilagođavanja zavise od zemlje.*Dostupnost LTE modela zavisi od zemlje i provajdera.

Istakni svoj stil

Prilagodi Galaxy Watch kaišem koji ti se dopada. Izaberi onaj koji odgovara tvom izgledu ili raspoloženju pre nego što izađeš. Možeš da koristiš priloženi lagani silikonski kaiš ili neki drugi kaiš po želji – modeli sata Galaxy Watch od 42 mm mogu da koriste kaiševe širine 20 mm, a modeli od 46 mm kaiševe od 22 mm.

Uvek tu, sve vreme

Na satu Galaxy Watch, kao jednom Always On satu, ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.

*Upotreba funkcije Always On može da poveća potrošnju baterije.

Iskustvo

Dugo trajanje baterije

Pusti punjač da miruje nekim noćima. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i drugim koristeći izdržljivu bateriju.

*Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broj punjenja i mnogih drugih faktora.

Alati za unapređenje

Prati svoj napredak

Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.

*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom. *Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.

Prati svoje zdravlje

Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije.

*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom.*Funkciju praćenja obavlja aplikacija Samsung Health koja zahteva registraciju i uparivanje sa satom Galaxy Watch.*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.

Odmori se i opusti

Saznaj više o svom noćnom periodu da bi se osećao bolje narednog dana. Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.

*Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.*Za korišćenje aplikacije Samsung Health zajedno sa satom Galaxy Watch potrebni su registracija i uparivanje sa kompatibilnim mobilnim telefonom. *Funkciju praćenja obavlja aplikacija Samsung Health koja zahteva registraciju i uparivanje sa satom Galaxy Watch.*Dostupnost funkcije praćenja naprezanja i spavanja zavisi od zemlje.*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.

Dnevni pomoćnik

Saznaj šta donosi svaki dan

Čim se probudiš, saznaj sve što je potrebno. Galaxy Watch detektuje buđenje i prikazuje jutarnji izveštaj o vremenskim prilikama, raspored za taj dan, podsetnike i dr.

Prikaži pregled dana pre odlaska na spavanje

Komentariši svoj dan pre odlaska na spavanje. Još jedan izveštaj zasnovan na obrascima spavanja prikazuje se pred odlazak na spavanje i sadrži preostale podsetnike i zdravstvene podatke za taj dan.

*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Ova funkcija je kompatibilna sa mobilnim telefonima koji podržavaju uslugu Samsung Customization v.2.2 i noviju.

Tvoj dan na dlanu

Galaxy Watch se budi zajedno sa tobom i pomaže ti da budeš u toku. Površina „Moj dan” prikazuje tvoj raspored za narednih 10 sati i sumira ih na jedan objedinjeni prikaz.

*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Ova funkcija je kompatibilna sa mobilnim telefonima koji podržavaju uslugu Samsung Customization v.2.2 i noviju.

Obilje aplikacija

U širokom asortimanu aplikacija za Galaxy Watch pronađi one koje odgovaraju tvojim potrebama. Zahvaljujući velikom broju pružaoca sadržaja koji neprekidno raste, može se izabrati nešto iz tog bogatog asortimana.

*Dostupnost aplikacija za Galaxy Watch zavisi od provajdera i zemlje.*Može biti neophodno preuzimanje, registrovanje i uparivanje aplikacije sa kompatibilnim mobilnim telefonom.

Performanse

Ucrtaj svoj kurs i ono što te čeka

Galaxy Watch ima funkciju GPS, tako da znaš gde si i kuda ideš. Pored toga, tu su ugrađen altimetar i barometar za slučaj da želiš da skreneš sa utabane staze.

*Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Upotreba GPS-a može da poveća potrošnju baterije.

Izrađen da izdrži

Ponesi Galaxy Watch na kišu i druge izazovne uslove. Otpornost na pritisak vode od 5 atmosfera* i izdržljivost vojne klase** omogućavaju intenzivnije aktivnosti na otvorenom i izdržavanje teških uslova rada.

*Galaxy Watch je otporan na vodu do dubine od 50 metara saglasno ISO standardu 22810:2010. Nije pogodan za ronjenje niti za vodene aktivnosti pod visokim pritiskom. Ako uređaj ili ruke budu mokri, moraju dobro da se osuše pre rukovanja uređajem.**Saglasnost sa američkim vojnim standardom (MIL-STD-810G)

Punjenje na jednostavan način

Galaxy Watch se puni bez napora. Postavi ga na bežični punjač* i proces punjenja će započeti sam od sebe.

*Bežični punjač zahteva zaseban priključak za napajanje.

Neprekidna povezanost sa IoT uređajima

Na osnovu obrazaca spavanja i aktivnosti, Galaxy Watch kontroliše uređaje da bi ti olakšao život. Funkcija Home IoT omogućava kontrolisanje drugih uređaja, kao što su TV, robotski usisivač i klima-uređaj. Koristi personalizovan skup komandi radi obavljanja više radnji odjednom.

*Zahteva konfigurisanje putem aplikacije SmartThings uparene sa kompatibilnim mobilnim telefonom. *Grafički izgled ove funkcije podložan je promeni bez prethodne najave.*Pre upotrebe saznaj kod maloprodavca ili provajdera više detalja o kompatibilnosti aplikacije SmartThings i pametnih uređaja u svom regionu.
Preporučujemo da pogledate
 1. A275025 ACME pametan sat SW104 crni
  ACME pametan sat SW104 crni
  5.849,26 RSD
 2. SM-R220-NZR Samsung FIT2 pametna narukvica crvena
  Samsung FIT 2 pametna narukvica, crvena
  6.999,37 RSD
 3. SM-R220-NZK Samsung FIT2 pametna narukvica crna
  Samsung FIT 2 pametna narukvica, crna
  6.999,37 RSD
 4. SM-R840-NTK Samsung Galaxy Watch 3 45mm titanium mystic black
  Samsung Galaxy Watch 3 45mm TITAN Mystic Black
  75.999,74 RSD
 5. SM-R850-NZD Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Bronze
  Samsung Galaxy Watch 3 41mm, Mystic Bronze
  49.999,47 RSD
 6. SM-R840-NZS
  Samsung Galaxy Watch 3 45mm, Mystic Silver
  53.999,61 RSD
 7. SM-R850-NZS Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver
  Samsung Galaxy Watch 3 41mm, Mystic Silver
  49.999,47 RSD
 8. SM-R840-NZK Samsung Galaxy Watch3 45mm crni
  Samsung Galaxy Watch 3 45mm, Mystic Black
  53.999,61 RSD
© ReproMarket 2021. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.