Samsung Galaxy Watch Active 2 SS 40mm, crni

Galaxy Watch Active2 odlikuje se uvecanim crnim ekranom sa jedva primetnim okvirom, što znaci da ima više prostora za prikaz bitnih informacija. Izrazi se pomocu lica sata koje se slaže sa tvojim raspoloženjem i izgledom. Kada snimiš sliku svoje odece koju ceš tokom dana nositi, Galaxy Watch Active2 ce za tebe postaviti lice sata koje ce se slagati sa odecom. Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i zapocneš trening. Poseduje funkciju pracenja otkucaja srca koja ti šalje upozorenje kada broj otkucaja srca bude iznad ili ispod normalnog nivoa. Kada si van kuce, ne moraš da brineš koliko ce da ti traje baterija jer Galaxy Watch Active2 sat poseduje bateriju koja pri normalnom korišcenju traje duže od jednog dana. Kada se vratiš kuci, jednostavno svoj sat postavi na kompaktni magnetni bežicni punjac radi dopune, ne trebaju ti kablovi ili dodatna oprema. Sat je otporan na vodu i prašinu (IP68 i 5ATM).
SM-R830-NSK
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R830-NSK
47.499,79 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Galaxy Watch Active2 odlikuje se uvecanim crnim ekranom sa jedva primetnim okvirom, što znaci da ima više prostora za prikaz bitnih informacija. Izrazi se pomocu lica sata koje se slaže sa tvojim raspoloženjem i izgledom. Kada snimiš sliku svoje odece koju ceš tokom dana nositi, Galaxy Watch Active2 ce za tebe postaviti lice sata koje ce se slagati sa odecom. Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i zapocneš trening. Poseduje funkciju pracenja otkucaja srca koja ti šalje upozorenje kada broj otkucaja srca bude iznad ili ispod normalnog nivoa. Kada si van kuce, ne moraš da brineš koliko ce da ti traje baterija jer Galaxy Watch Active2 sat poseduje bateriju koja pri normalnom korišcenju traje duže od jednog dana. Kada se vratiš kuci, jednostavno svoj sat postavi na kompaktni magnetni bežicni punjac radi dopune, ne trebaju ti kablovi ili dodatna oprema. Sat je otporan na vodu i prašinu (IP68 i 5ATM).
Kožni

Kaiš

30,2 mm

Veličina glavnog ekrana

Da

Praćenje otkucaja srca

Crna

Boja

Samsung Galaxy Watch Active2

Ostani povezan sa partnerom u vidu pametnog sata na ruci koji se brine o tvom zdravlju i životnom stilu i daje ti pravovremene savete. Zahvaljujući većem ekranu sata, dobijaćeš preciznije informacije o svom zdravlju. Galaxy Watch Active2 ti pruža informacije koje su ti potrebne onda kada su ti potrebne.

Dizajn

Prilagodljiva udobnost na ruci

Izaberi izgled i udobnost za svog zdravstvenog partnera sa kojim ćeš se družiti 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. U startu Galaxy Watch Active2 možeš da prilagodiš svojim potrebama, počevši od izbora između modela sa Bluetooth ili LTE povezivanjem, veličine 44 mm ili 40 mm, nerđajućeg čelika ili lagane aluminijumske konstrukcije kao i velikog izbora različitih kaiševa.

Samsung Galaxy Watch Active2

Proširi ekran

Maksimalno iskoristi prostor ekrana uz neprekidni prikaz na elegantnom kućištu sa okvirom osetljivim na dodir koji omogućava brzo upravljanje. Galaxy Watch Active2 odlikuje se uvećanim crnim ekranom sa jedva primetnim okvirom, što znači da ima više prostora za prikaz bitnih informacija.

Samsung Galaxy Watch Active2

Izaberi izgled koji ti odgovara #withGalaxy

Izrazi se pomoću lica sata koje se slaže sa tvojim raspoloženjem i izgledom. Kada snimiš sliku svoje odeće koju ćeš tokom dana nositi, Galaxy Watch Active2 će za tebe postaviti lice sata koje će se slagati sa odećom. Upotpuni svoj stil sa licem sata koje se slaže sa bojom i materijalom kaiša na tvom satu. Kada kupiš kaiš za sat i skeniraš QR kod koji se nalazi na njegovoj kutiji, dobićeš link ka Galaxy prodavnici da preuzmeš odgovarajuće lice sata.

Samsung Galaxy Watch Active2

Sat koji možeš potpuno da prilagodiš svojim potrebama i željama

Kombinuj različite elemente da bi tvoj sat izgledao baš onako kako ti želiš. Izaberi jedan od mnoštva različitih kaiševa da izgled Galaxy Watch Active2 sata prilagodiš svom stilu.

Samsung Galaxy Watch Active2

Iskustvo

Pomoću sata na ruci prati svoj trening

Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i započneš trening. Sa dodatkom plivanja, sada dobijaš sedam aktivnosti koje se automatski prate, dok ručno praćenje funkcioniše za sve aktivnosti, od desetina aktivnosti koje možeš da pratiš. Funkcija trenera za trčanje pruža ti pravovremene savete u realnom vremenu.

* Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.* Praćenje opšteg zdravstvenog stanja na satu može se koristiti samostalno, ali podaci uskladišteni na satu će možda samo delimično biti prikazani posle određenog vremena. Uparivanje sa mobilnim telefonom se preporučuje radi čuvanja svih podataka.
Samsung Galaxy Watch Active2

Kompletna podrška zdravlju

Održi dobro telesno i duhovno zdravlje uz sat koji će se pobrinuti za tvoje celokupno zdravstveno stanje. Koristi funkciju praćenja nivoa stresa kada se osećaš napeto i sledi preporučene vežbe disanja da povratiš duševni mir.

Samsung Galaxy Watch Active2

Praćenje otkucaja srca za duševni mir

Praćenje tvog zdravstvenog stanja ugrađeno je u sam Galaxy Watch Active2 telefon uz osam fotodioda na poleđini novog zakrivljenog kućišta koje se savršeno prilagođava konturama tvog ručnog zgloba. Praćenje zdravstvenog stanja obuhvata i funkciju praćenja otkucaja srca koja ti šalje upozorenje kada broj otkucaja srca bude iznad ili ispod normalnog nivoa.

* Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.* Funkcija praćenja otkucaja srca na satu može se koristiti samostalno, ali podaci uskladišteni na satu će možda samo delimično biti prikazani posle određenog vremena. Uparivanje sa mobilnim telefonom se preporučuje radi čuvanja svih podataka.
Samsung Galaxy Watch Active2

Performanse

Baterija koja traje celi dan

Kada si van kuće, ne moraš da brineš koliko će da ti traje baterija jer Galaxy Watch Active2 sat poseduje bateriju koja pri normalnom korišćenju traje duže od jednog dana. Kada se vratiš kući, jednostavno svoj sat postavi na kompaktni magnetni bežični punjač radi dopune, ne trebaju ti kablovi ili dodatna oprema.

Samsung Galaxy Watch Active2
*Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.* Po proceni kompanije Samsung. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.
Samsung Galaxy Watch Active2

Prati te gde god da ideš

Ponesi svoj sat sa sobom na put kojim se ređe ide. Galaxy Watch Active2 može da isprati sve tvoje aktivnosti i putovanja zahvaljujući IP68 i 5ATM sertifikatima za otpornost na vodu i prašinu kao i izuzetnoj izdržljivosti, zbog čega može da podnese različite teške uslove, pa možeš da nastaviš da ga nosiš gde god da ideš i šta god da radiš.

* Galaxy Watch Active2 je otporan na vodu do dubine od 50 metara saglasno ISO standardu 22810:2010. Nije pogodan za ronjenje niti za vodene aktivnosti pod visokim pritiskom. Ako se uređaj ili ruke pokvase, moraju dobro da se osuše pre rukovanja uređajem.* Usaglašenost sa američkim vojnim standardom (MIL-STD-810G)

Poveži se sa svojim uređajem

Široka kompatibilnost, kako sa Galaxy, tako i sa drugim mobilnim telefonima. Pogledaj koji uređaji su kompatibilni sa Galaxy Watch Active2.- Android : Android 5.0 (L OS) ili noviji, RAM 1,5 GB ili više (Samsung/Non Samsung)- iOS : iPhone 5 i noviji, iOS 9.0 ili noviji.

Samsung Galaxy Watch Active2
Preporučujemo da pogledate
 1. Samsung narukvica za Galaxy Watch 4, pink hib koža small/medium
  Samsung narukvica za Galaxy Watch 4, pink hib koža small/medium
  6.034,34 RSD
 2. ET-SFR86-SME Samsung sportska narukvica za Galaxy Watch 4, maslinasto zelena, S/M, 20mm
  Samsung sportska narukvica za Galaxy Watch 4, masl small/medium
  4.499,24 RSD
 3. Samsung Xsportska narukvica za Galaxy Watch 4 crna
  Samsung Xsportska narukvica za Galaxy Watch 4 crna
  4.499,24 RSD
 4. SM-R870-NZS Samsung Galaxy Watch 4 44mm, srebrni
  Samsung Galaxy Watch 4 44mm, srebrni
  35.999,14 RSD
 5. SM-R870-NZG Samsung Galaxy Watch 4 44mm, zeleni
  Samsung Galaxy Watch 4 44mm, zeleni
  35.999,14 RSD
 6. SM-R860-NZK Samsung Galaxy Watch4 40mm, crni
  Samsung Galaxy Watch 4 40mm, crni
  31.999,19 RSD
 7. SM-R880-NZK Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm, crni
  Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, crni
  45.999,37 RSD
 8. Samsung sportska narukvica za Galaxy Watch 4 teget small/medium
  Samsung sportska narukvica za Galaxy Watch 4 teget small/medium
  4.499,24 RSD
© ReproMarket 2022. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.