PC slusalice "Fire Fighter"

SIFRA : 53986

Trendi slušalice za duge igre i čat sesije. Kontrola jačine zvuka za pojedinačnu, kontinuirano podešavanje jačine zvuka, Jednostrani kabl za udobno nošenje bez komplikacija. Udobne i optimalno pozicioniranje zahvaljujući fleksibilnim mikrofonom. Mute taster omogućava korisnicima da uključite/isključite mikrofon brzo. Sa tapaciranim jastučićima za uši za povećanu udobnost nošenja. Podesiva traka za glavu.
HAMA
NA LAGERU
SKU
53986
6.145,14  RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brend HAMA
Opis Trendi slušalice za duge igre i čat sesije. Kontrola jačine zvuka za pojedinačnu, kontinuirano podešavanje jačine zvuka, Jednostrani kabl za udobno nošenje bez komplikacija. Udobne i optimalno pozicioniranje zahvaljujući fleksibilnim mikrofonom. Mute taster omogućava korisnicima da uključite/isključite mikrofon brzo. Sa tapaciranim jastučićima za uši za povećanu udobnost nošenja. Podesiva traka za glavu.
PC

Namena

20Hz-20kHz

Frekventni odziv

32Ω

Impedansa

Da

Mikrofon

HAMA Fire fighter PC slusalice

Udobnost


PC gejmerske slušalice "Fire fighter" su pogodne za igranje igrica, slušanje muzike, kao i obavljanje razgovora putem interneta. Poseduje velike i komforne ušne jastuke zbog kojih ćete moći da koristite slušalice satima.

HAMA Fire fighter PC slusalice

Prilagođene vama


"Fire fighter" slušalice poseduju i podesivu traku za glavu, kao i kontrolu jačine zvuka i taster za isključivanje mikrofona. Kabl ima dva džeka od 3.5mm za povezivanje i dugačak je dva metra.

Write Your Own Review
You're reviewing:PC slusalice "Fire Fighter"
©Copyright 2019 ReproMarket. Sva prava zadržana. Powered by SmartWeb.