Samsung Galaxy Buds bluetooth slusalice bele

SIFRA : SM-R170-NZW

Predstavljamo novu generaciju Galaxy Buds slusalica! Sa drajverima podešenim od strane AKG-a, prakticnom kontrolom na dodir i adaptivnom tehnologijom dvostrukog mikrofona, ove slušalice su savršene za one koji žive svoj život u pokretu. Dužina trajanja baterije 7 sati, Kapacitet 252 mAh, Port za punjenje USB Tipe-C, Tehnologija bežicnog punjenja Qi, Bluetooth verzija 5.
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R170-NZW
18.999,16  RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brend SAMSUNG
Opis Predstavljamo novu generaciju Galaxy Buds slusalica! Sa drajverima podešenim od strane AKG-a, prakticnom kontrolom na dodir i adaptivnom tehnologijom dvostrukog mikrofona, ove slušalice su savršene za one koji žive svoj život u pokretu. Dužina trajanja baterije 7 sati, Kapacitet 252 mAh, Port za punjenje USB Tipe-C, Tehnologija bežicnog punjenja Qi, Bluetooth verzija 5.
Do 6 sati

Tipično vreme korišćenja

58mAh

Kapacitet baterije

6g

Težina slušalica

v5.0

Bluetooth verzija

Samsung Galaxy Buds bluetooth slusalice bele

Stoje čvrsto i uvek ostaju sa tobom


Slušalice Galaxy Buds inovativnog dizajna ergonomski su prilagođene uhu i izrađene od neverovatno naprednih i laganih materijala pogodnih za nošenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Zahvaljujući revolucionarnom vitkom dizajnu, više ne moraš brinuti da li će ti ispasti iz uha, tokom tvojih omiljenih aktivnosti.

Samsung Galaxy Buds bluetooth slusalice bele

Beskrajna povezanost za beskrajnu zabavu


Sada imaš slobodu da izabereš sadržaj koji ćeš gledati ili slušati na ekranu po svom izboru. Slušalice Galaxy Buds možeš besprekorno da povezuješ sa različitim Galaxy uređajima, pa nećeš propustiti nijedan sadržaj.

Write Your Own Review
You're reviewing:Samsung Galaxy Buds bluetooth slusalice bele
©Copyright 2019 ReproMarket. Sva prava zadržana. Powered by SmartWeb.