Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice crne

SIFRA : SM-R175-NZK

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvucnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka. Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagodavaj jacinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje licne komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u cak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje. Crne su boje.
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R175-NZK
19.995,80  RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Brend SAMSUNG
Opis Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvucnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka. Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagodavaj jacinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje licne komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u cak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje. Crne su boje.
Da

Futrola za nošenje i punjenje

Da

Mikrofon

11 + 22h

Vreme trajanja baterije

Crna

Boja

Samsung Galaxy Buds+ crne slušalice

Kvalitetan AKG zvuk


Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slušalice su prve bežicne slušalice sa dvosmernim sistemom zvučnika koje donose AKG zvuk, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za neverovatan doživljaj novog zvuka.

Samsung Galaxy Buds+ crne slušalice

Dugo trajanje baterije


Menjaj pesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagođavaj jačinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje lične komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona. Uživaj u čak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje.

Write Your Own Review
You're reviewing:Samsung Galaxy Buds+ bluetooth slusalice crne
©Copyright 2019 ReproMarket. Sva prava zadržana. Powered by SmartWeb.