Samsung Galaxy Watch 5 LTE Heart 44mm srebrni

Samsung Galaxy Watch5 pametni sat sa Bluetooth-om, LTE tehnologijom i srebrnim kucistem precnika 44mm. Poseduje BioActive senzor koji neprekidno prati zdravlje, kondiciju, rad srca i kvalitet sna. Podrzava i preko 90 vezbi koje se mogu pratiti na satu. Watch5 je vodootporan i poseduje safirno plavi kristalni ekran koji je veoma otporan na ogrebotine. Potpuno samostalni Wear OS podrzava Google mape, YouTube video strimovanje, Bixby, Google Assistant, pozive telefonom, pretrazivanje interneta, kao i Smart Switch koji omogucava prebacivanje podataka sa prethodnog Galaxy sata. Lice sata se moze menjati prema zelji i stilu korisnika. Materijal kucista sata je Armor aluminijum, masa 33,5 g. Savrseno se uparuje i sinhronizuje podatke sa ostatkom Galaxy ekosistema.
SM-R915-FZS
SAMSUNG
NA LAGERU
SKU
SM-R915-FZS
44.999,11 RSD

Cena proizvoda je sa uračunatim PDV-om.

More Information
Info No
Brendovi SAMSUNG
Opis proizvoda Samsung Galaxy Watch5 pametni sat sa Bluetooth-om, LTE tehnologijom i srebrnim kucistem precnika 44mm. Poseduje BioActive senzor koji neprekidno prati zdravlje, kondiciju, rad srca i kvalitet sna. Podrzava i preko 90 vezbi koje se mogu pratiti na satu. Watch5 je vodootporan i poseduje safirno plavi kristalni ekran koji je veoma otporan na ogrebotine. Potpuno samostalni Wear OS podrzava Google mape, YouTube video strimovanje, Bixby, Google Assistant, pozive telefonom, pretrazivanje interneta, kao i Smart Switch koji omogucava prebacivanje podataka sa prethodnog Galaxy sata. Lice sata se moze menjati prema zelji i stilu korisnika. Materijal kucista sata je Armor aluminijum, masa 33,5 g. Savrseno se uparuje i sinhronizuje podatke sa ostatkom Galaxy ekosistema.
v5.2

Bluetooth verzija

1.4"

Veličina glavnog ekrana

Wear OS

Operativni sistem

1.5GB

Veličina RAM memorijeSamsung Galaxy Watch5

Proveravaj svoje zdravlje neprekidno


Moćni 3 u 1 Samsung BioActive senzor efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Senzor za analizu bioelektrične impedanse i optički senzor za merenje pulsa. Kontroliši sve, od procenta masti u telu (BIA) do težine mišićne mase. Sve moguće povratne informacije koje su ti potrebne da ostaneš na putu ka svojoj zdravijoj verziji.

Samsung Galaxy Watch5

Svaki korak se računa


Treniraš? Tvoj sat broji tvoje korake, kalorije, pa čak i tvoje rutine. Podržava čak i preko 90 vežbi koje možeš pratiti na svom satu.

Samsung Galaxy Watch5


Nazad na ruku za kratko vreme


Potrebno je oko 30 minuta da sa 0% dođe na 45% napunjenosti. Da, dobro smo rekli. Uz veću bateriju od svog prethodnika i brzo punjenje, pauza je gotova vrlo brzo.

Samsung Galaxy Watch5


Upoznaj safirno plavi kristalni displej


Predstavljamo naš izdržljiv, vodootporan, Galaxy Watch. Naš sat je izrađen od vrhunskog safirnog kristala koji je 1,6 puta tvrđi. Otporan na gotovo sve što može da ti se dogodi u toku dana.

Samsung Galaxy Watch5


Sat da znaš šta možeš da uradiš


Postani vodič u sledećoj avanturi koristeći Google mape, strimuj YouTube Video, potraži pomoć Bixby ili Google Assistant aplikacija i pozivaj telefonom ili pretražuj internet. Sve ono što radiš na telefonu? Isto možeš i na Galaxy Watch5 satu. A zahvaljujući pametnom povezivanju, sačuvati podatke iz prethodnog Galaxy sata sada je neviđeno lako. Jesmo li ti već rekli da pokazuje i vreme?

Samsung Galaxy Watch5


U lice dana na svoj način


Od analognih do digitalnih, starinskih do savremenih, izaberi neko od lica satova koje će biti po meri predstojećeg dana. Odluči se za klasiku ili bilo koje drugo iz raznovrsne ponude lica sata.
Preporučujemo da pogledate
 1. Elari KidPhone FRESH deciji sat-telefon, zeleni
  Elari KidPhone FRESH deciji sat-telefon, zeleni
  8.673,98 RSD
 2. Elari KidPhone 4GR dečiji sat-telefon, zuti
  Elari KidPhone 4GR dečiji sat-telefon, zuti
  17.669,23 RSD
 3. Elari KidPhone FRESH deciji sat-telefon, crveni
  Elari KidPhone FRESH deciji sat-telefon, crveni
  8.673,98 RSD
 4. Elari KidPhone 4GR dečiji sat-telefon, crni
  Elari KidPhone 4GR dečiji sat-telefon, crni
  17.669,23 RSD
 5. SM-R920-NZK Samsung Galaxy Watch 5 PRO titanijum 45mm crni
  Samsung Galaxy Watch 5 PRO titanijum 45mm crni
  52.999,45 RSD
 6. SM-R915-FZB Samsung Galaxy Watch 5 LTE Heart 44mm plavi
  Samsung Galaxy Watch 5 LTE Heart 44mm plavi
  44.999,11 RSD
 7. SM-R905-FZD Samsung Galaxy Watch 5 LTE Heart-Small 40mm zlatni
  Samsung Galaxy Watch 5 LTE Heart-Small 40mm zlatni
  39.999,28 RSD
 8. SM-R920-NZT Samsung Galaxy Watch 5 PRO titanijum 45mm sivi
  Samsung Galaxy Watch 5 PRO titanijum 45mm sivi
  52.999,45 RSD
© ReproMarket 2023. Sva prava zadržana Powered by Smart Web.